Geride intihar paylaşımını bırakan gençten 10 gündür haber alınamıyor: Buraya kadarmış

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Geride intihar paylaşımını bırakan gençten 10 gündür haber alınamıyor: Buraya kadarmış

GÜNDEM Haberleri

Trabzon'da bir genç sosyal medya hesabında, babasının teknesinde çektiği fotoğrafla "Buraya kadarmış" yazarak paylaşım yaptı. Ayağına çapa bağlayarak intihar eden gencin ailesi ekiplere haber verse de 10 gündür cansız bedenine ulaşılamadı.

Trabzon'da bir genç intihar paylaşımıyla canına kıydı. 10 gündür sürenarama kurtarma çalışmaları sonuçsuz kaldı, gencin cansız bedenine ulaşılamadı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberibe göre, Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir genç, 28 Temmuz günü sosyal medya hesabından yaptığı "Buraya kadarmış’ paylaşımının ardından ayağına bağladığı çapa ile denize atlayarak intihar etmişti. 10 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen gencin cansız bedenine ulaşılamadı.

BURAYA KADARMIŞ

Olay, Sürmene ilçesi Soğuksu mevkii açıklarında 28 Temmuz günü meydana geldi. Sabah saatlerinde limandan babasına ait tekne ile açılan İsmail Karaahmetoğlu, ayağına bağladığı çapa ile denize atladı. Sosyal medya hesabında denizde çektiği bir görüntüye "Buraya kadarmış” yazarak paylaşımda bulunan Karaahmetoğlu, daha sonraki paylaşımda ise "Söylenecek çok şey var, son zamanlarda psikolojim çok bozuldu. Aile ve iş kaynaklı iyice isyan noktasına geldim. Geride bıraktıklarım için çok üzgünüm." sözleri yer aldı.

HERKES HAKKINI HELAL ETSİN

Paylaşım "Herkes hakkını helal etsin. Bakalım demirlerle kaç saniyede suyun dibine gideceğiz" ifadeleriyle devam etti. Bu paylaşımları gören İsmail Karaahmetoğlu’nun yakınları teknenin Sürmene açıklarında olduğunu fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik arama-kurtarma çalışmaları olayın ardından 10 gündür sürerken, İsmail Karaahmetoğlu’nun cansız bedenine bugüne kadar ulaşılamadı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...