Genelkurmay: 'PKK'lılar indirdi', Valilik: 'Çocuklar düşürdü'

/ Kaynak: AA
Genelkurmay: 'PKK'lılar indirdi', Valilik: 'Çocuklar düşürdü'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara Valiliği, okul bahçesindeki bayrağın çocuklar tarafından düşürüldüğünü açıkladı. Genelkurmay ise dün bayrağı PKK'lıların indirdiğini duyurmuştu.

Ankara Valiliği, Altındağ ilçesinde anaokulu bahçesindeki bayrağın oyun oynayan iki çocuk tarafından düşürüldüğünü açıkladı. Genelkurmay ise dün bayrağın PKK'lılar tarafından indirildiğini duyurmuştu.


Ankara Valiliği, 12 Ekim tarihinde Altındağ Belediyesi Anaokulu'nda Türk bayrağının indirildiği yönündeki iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı.


Bayrak haberinin doğru olmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu okuldaki Türk bayrağının, bahçede oynayan 2 çocuk tarafından düşürüldüğü kaydedilerek, "Çocukların bayrağı yerine takmak istedikleri ancak takamadıkları, daha sonra ilgililerce bayrağın yerine takıldığı anlaşılmıştır" ifadesi kullanıldı.


Genelkurmay Başkanlığı okul bahçesindeki bayrağın 4 PKK'lı tarafından indirildiğini açıklamıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...