Genç Parti il başkanı ve oğlu kaza geçirdi: Araç 4 takla atarak devrildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Genç Parti il başkanı ve oğlu kaza geçirdi: Araç 4 takla atarak devrildi

GÜNDEM Haberleri

Muğla Menteşe'de yaşanan trafik kazasında Genç Parti Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar ve 11 yaşındaki oğlu yaralandı. İl Başkanı Aşkar'ın eşi, "Eşim Michael James Aşkar ve oğlumuz Justin Aşkar trafik kazası geçirdi. Araç 4 takla atarak şarampole düştü. Eşimin vücudunda kırıklar var oğlumuzun kafatasında ödem oluşmuş durumda. Çok şükür sağ kurtuldular." dedi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Genç Parti Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar ve 11 yaşındaki oğlu kaza geçirdi. Göktepe istikameti Irmeşe mevkiinde meydana gelen kazada 31 KOJ 69 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, takla atarak ters döndü.

İL BAŞKANI VE 11 YAŞINDAKİ OĞLU KAZA GEÇİRDİ

Kazada Genç Parti Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar (50) ile oğlu Jusiın Aşkar (11) yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Genç Parti il başkanı ve oğlu kaza geçirdi: Araç 4 takla atarak devrildi

'DUALARINIZI BEKLİYORUM'

İl Başkanı Aşkar'ın eşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eşim Michael James Aşkar ve oğlumuz Justin Aşkar trafik kazası geçirdi. Araç 4 takla atarak şarampole düştü. Eşimin vücudunda kırıklar var oğlumuzun kafatasında ödem oluşmuş durumda. Çok şükür sağ kurtuldular. Binlerce şükür. Hepinizin dualarını bekliyorum" ifadelerine yer verdi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...