Gelecek ve DEVA Partisi'nin eski başkanları AK Parti'ye geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gelecek ve DEVA Partisi'nin eski başkanları AK Parti'ye geçti
GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci turu öncesi Millet İttifakı'nın ortaklarından olan Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nden istifa eden isimler, AK Parti'ye katıldı.

Altılı Masanın ortaklarından DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nde istifa dalgası yaşanıyor. Seçimlerden önce başlayan ve sonrasında da devam eden istifalara yenileri eklendi, istifa eden isimler AK Parti'ye katıldı.

PARTİLİLER İLE BİRLİKTE ROZET TAKTILAR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Muğla'nın Fethiye ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız ile DEVA Partisi Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsa Özdemir, partilerinden istifa etti. Kansız, beraberinde 15 partili ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na kayıt olarak rozet taktı. DEVA Partisi Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İsa Özdemir de 13 kişi ile AK Parti'ye üye oldu.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin doğru tercih olduğunu, 28 Mayıs'taki seçimden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkacağını kaydetti.

Gelecek ve DEVA Partisi'nin eski başkanları AK Parti'ye geçti

"CENAZEMİZ OLUR ARAYAN OLMAZDI"

AK Parti'ye katılan Sadet Kansız, "Asrın deprem felaketi nedeniyle bu katılımı ertelemiştik. 3 yıl kurucu ilçe başkanlığını yaptığım Gelecek Partisi'nde görev yaparken, cenazemiz olur arayan olmazdı" dedi.

Kansız, "Bana DEVA ve diğer partiler de katılım teklif etti. Ancak hepsini reddettim. Altılı masanın altında teröre destek verenlerin de bulunmasından dolayı millet ittifakından uzak durarak AK Parti'yi, Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih ettim. Ülkeye yapılan hizmetleri görmek lazım" diye konuştu. (Kaynak: Sabah Gazetesi)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...