Gazze ve şehitlerimiz için yürüyüş

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

7 Ekim'den bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ve Kuzey Irak'ta 12 askerimizi şehit eden terör örgütü PKK, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen yürüyüşlerle lanetlendi.

Gazze'de soykırım suçu işleyen İsrail ve Kuzey Irak'ta askerlerimizi şehit eden terör örgütü PKK, İstanbul'da ve Ankara'da yapılan yürüyüşlerle lanetlendi.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve İletişim Platformu Derneği'nin aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşunun destek verdiği yürüyüş Fındıklı Tramvay durağında başladı, Eminönü Yeni Camii önünde tamamlandı.

Gazze ve şehitlerimiz için yürüyüş

Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları alan protestocular, "Kahrolsun İsrail, işbirlikçi PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Yürüyüşe gazeteciler de destek verdi. İsrail'in katlettiği gazetecilerin isimlerinin yer aldığı "Gazze'yi susturamayacaksınız" yazılı pankartı açan göstericiler katilleri lanetledi.

Yürüyüşlere 20 binin üzerinde kişi katıldı.

Gazze ve şehitlerimiz için yürüyüşAnkara’da da Atatürk Kültür Merkezi önünde "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi" için bir araya gelen binlerce vatandaş, “Kahrolsun İsrail" ve "Kahrolsun PKK” sloganları atarak Anadolu Meydanı'na yürüdü.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...