Gaziantepte'ki silahlı çatışmaya 3 gözaltı

/ Kaynak: İHA
Gaziantepte'ki silahlı çatışmaya 3 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada seken kurşuna hedef olan 1 çocuğun hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te iki grup arasındaki silahlı çatışmada seken kurşunlara hedef olan 1 çocuk hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Olay, Gaziantep'in Türkmenler Caddesi Salih Tanış Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında caddede oyun oynayan 12 yaşındaki F.Ş. ve 6 yaşındaki Z.K. ile Şadi B. (21) isimli vatandaş seken kurşunlara hedef oldu. İki grup arasındaki çatışmada yaralanan F.Ş., Z.K. ve Şadi B., Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 12 yaşındaki F.Ş. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...