Gaziantep'te feci ölüm! Yangın çıkan evde alevlerin içinde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gaziantep'te feci ölüm! Yangın çıkan evde alevlerin içinde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te bir evde çıkan yangında evde bulunan 55 yaşındaki bir adam alevlerin arasında kaldı. Yangını görenler 112 acil ve polis ekiplerine haber verdi. 55 yaşındaki adam içerde yanarak can verdi. Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

55 yaşındaki adamın, nedeni henüz bilinmeyen bir şekilde evinde çıkan yangın sonu oldu. Sabah saat 05.00 sıralarında Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

YANARAK CAN VERDİ

Yangının söndürülmesinin ardından yapılan kontrollerde evde bulunan 55 yaşındaki Abdullah Tutak'ın yanarak öldüğü belirlendi.  Feci şekilde hayatını kaybeden talihsiz adamın cansız bedeni olay yeri inceleme çalışmaları ve Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...