Gaziantep'te esrarengiz olay: Ağır hasarlı binanın su kuyusundan ceset çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gaziantep'te esrarengiz olay: Ağır hasarlı binanın su kuyusundan ceset çıktı

GÜNDEM Haberleri

Sır olay Gaziantep'te yaşandı. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar aldığı için boşaltılan binanın su kuyusunda bir kişinin cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 2 büyük deprem 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına sebep oldu. Depremin en çok zarar verdiği illerden biri olan Gaziantep'te ağır hasarlı olduğu için boşaltılan binadan ceset çıktı.

BİNANIN SU KUYUSUNDAN CESET ÇIKTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan bina boşaltıldı. Yıkım zamanını bekleyen boşaltılan binanın su kuyusunda bir kişinin cansız bedeni fark edildi.

HURDA TOPLARKEN KUYUYA DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Su kuyusunda bulunan cansız beden, ekiplerin çalışması sonucu çıkarılarak Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan su kuyusunda cansız bedeni bulunan ve kimlik tespiti yapılamayan şahsın, hurda toplamak isterken kuyuya düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...