Gaziantep'te enkaz altında kalan bir çocuğu Mehmetçik kurtardı: Annemi de kurtarın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te yaşanan depremin ardından enkaz altında kalanların yardımına kahraman askerlerimiz de koştu. Enkaz bölgede beton yığınlarının altında kalan bir çocuk ise Mehmetçik tarafından kurtarıldı. O anlarda küçük çocuğun 'Annemi de kurtarın' dediği duyuldu.

Kahramanmaraş, Gaziantep ve çevre illerde meydana gelen şiddetli depremin ardındanekipelr tarafından arama ve kurtama çalışmaları devam ediyor. Kurtarma çalışmalarına kahraman Mehmetçiklerimiz de katıldı.

'ANNEMİ DE KURTARIN'

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde çalışmalara katılan askerlerimiz bir çocuğu enkazın altından kurtardı. O anlarda küçük çocuğun 'Annemi de kurtarın' dediği duyuldu. 

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada  Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalan bir çocuğun Mehmetçik tarafından sağ salim kurtarıldığı duyuruldudu. Açıklamanın devamında  şu ifadelere yer verildi:

"Mehmetçiklerimiz, devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla omuz omuza vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Gaziantep Nurdağı’nda enkaz altında kalan bir yavrumuz, Mehmetçiklerimiz tarafından sağ salim kurtarıldı."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...