Gaziantep'te bir araç daha aranıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep'te bir araç daha aranıyor!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla yapılan saldırının ardından patlatılan araçla bağlantılı olduğu ileri sürülen bir araç polisi alarma geçirdi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası ve nöbet kulübesi arasında bombalı araçla yapılan saldırının ardından çevrede geniş güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri, patlamayla alakalı olduğu belirtilen 06 DES 8869 plakalı aracın peşine düştü. Tüm ekiplere aracın plakası dağıtılırken, dikkatli olunması istendi. Öte yandan Gaziantep il genelinde gösteri, toplantı, yürüyüş ve basın açıklaması gibi tüm etkinlikler iptal edildi.

GAZİANTEP VALİLİĞİ: 1 ŞEHİT, 19'U POLİS 23 YARALI VAR
Gaziantep Valiliği, bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 1 polisin şehit olduğunu, 19’u polis 23 kişinin de yaralandığını açıkladı. Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Şehitkamil ilçemiz İncilipınar mahallesinde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 nolu cadde üzerinde bugün saat 09.17’de bomba yüklü bir araç infilak ettirilmiştir. Saldırıda 1 polis memurumuz şehit olurken, 19 polis ve 4 sivil vatandaşımız yaralanmış olup, yaralılarımıza sevk edildikleri hastanelerde gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimiz ve şehrimize geçmiş olsun" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...