Gaziantep saldırısının olduğu yerde son durum

Gaziantep saldırısının olduğu yerde son durum

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te sokak düğününde meydana gelen terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı.

Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, çalışmaları titizlikle yürütüyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından Şahinbey Belediyesine bağlı ekipler de araçlarla sokakta temizlik çalışması yaptı.
Olay yerine gelen Hacı Anlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yaşındaki yeğeni Hamit Anlı'nın da düğün sırasında sokakta bulunduğunu ve kendisinden haber alamadıklarını belirtti.
Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki bir sokakta organize edilen düğüne, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce terör saldırısı düzenlenmiş, saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiği, 94 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...