Galatasaray'da eksik antrenman

- Güncelleme:
Galatasaray'da eksik antrenman

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray, İngiltere'nin Londra kentinde katılacağı Emirates Cup hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanın ilk bölümünde koşu, ısınma ve açma - germe hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise grup ve takım taktikleri üzerine çalışmalar yapıldı. İdman, fiziksel çalışmanın ardından tamamlandı. Gökhan Zan, tedavisinden sonra takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı. Midesinden rahatsızlanan Didier Drogba ve sağ üst ön adale grubunda sertleşme olan Burak Yılmaz, sabah antrenmanını yarıda bıraktı. Emirates Cup öncesinde İstanbul'daki son antrenmanını bu sabah yapan Galatasaray, yarın sabah özel bir uçuşla İstanbul'dan Londra'ya hareket edecek. Sarı Kırmızılı ekip, Londra'da ise TSİ 20.00'de bir antrenman daha gerçekleştirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...