Galatasaray'da Amrabat da tamam

- Güncelleme:
Galatasaray'da Amrabat da tamam

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray, uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ın transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılıların kasasından bonservis bedeli olarak 9.6 milyon euro para çıkacak.

Uzun bir süredir transferde suskun kalan hatta bu yüzden yoğun eleştiri alan Galatasaray, bir bomba daha patlattı. Hamit Altıntop'u kadrosuna katmasının üzerinden 24 saat geçmeden Burak Yılmaz'ı renklerine bağlayan Cimbom, geçtiğimiz sezon devre arasından beri istediği Nordin Amrabat'ın işini bitirdi. Devre arasında Kayserispor'dan "Satmıyoruz" cevabını aldıktan sonra, geçtiğimiz haftalarda renktaş kulübün kapısını 7.5 milyon euroluk resmi teklifle çalan Galatasaray yönetimi, 15 milyon euro istenmesi üzerine geri adım atmıştı. Yönetici Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği oyuncu için, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Başkan Ünal Aysal'ı bir araya getirdi ve Amrabat'ın Galatasaray'a kazandırılmasını sağladı. nbsp;

HURMA DEVRE DIŞI KALDI
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın devre dışı kaldığı görüşmelerde Amrabat'ın bonservisi için 8 milyon euroyu kabul eden Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu için 1 de oyuncu teklif etti. Ancak Kayseri Yönetimi PSV'nin alacağı yüzde 20'lik payı da G.Saray'ın ödemesini talep etti. Buna göre sarı-kırmızılıların kasasından bonservis bedeli olarak 9.6 milyon euro para çıkacak. İki kulüp başkanı anlaşma sonrası resmi sitelerinden transfer tarihinde pek eşine rastlanmayan biçimde ortak açıklama yayınladı. Yazılı açıklamada, "İki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır" ifadeleri kullanıldı. G.Saray'ın Amrabat'la 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllık 1.5 milyon euronun yanı sıra maç başına 15 bin euro ödeyeceği öğrenildi.

MELO İÇİN 6.5 MİLYON EURO
Transferde bombaları arka arkaya patlatan G.Saray yönetimi nbsp;Melo'yla da anlaşmaya vardı. Geçen sezon F.Bahçe'de kiralık oynayan Ziegler'i kamp kadrosuna dahil eden Juventus, yeni sezon öncesi 28 kişilik kadroda Felipe Melo'ya yer vermedi. G.Saray Melo için İtalyan kulübüne 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...