Galatasaray zirvede kalmak istiyor

- Güncelleme:
Galatasaray zirvede kalmak istiyor

GÜNDEM Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftayı 2-0'lık Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle kapatan lider Galatasaray, zirvedeki puan farkını korudu.

nbsp;Burak Yılmaz'ın attığı 2 golle rakibini geçen ve 3 maç sonra kalesinde gol görmeden bir müsabaka tamamlayan sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Beşiktaş'ın 5 puan önünde, zirvede 40 puana ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, geride kalan haftada Bursaspor deplasmanında yitirdiği 2 puanın ardından taraftarı önünde moral buldu ve gelecek haftaki Akhisar Belediyespor mücadelesi öncesi de moral kazandı.

-Burak Yılmaz 11 gole ulaştı-


Medical Park Antalyaspor'a attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı olan Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı formayla ligde 11 gole ulaştı. Ligde en son 5. haftada yine Türk Telekom Arena'da oynanan Akhisar Belediyespor maçında 2 gol birden bulan Burak, son haftalardaki performansına yönelik eleştirilere de yanıt vermiş oldu. Drogba'nın transferiyle takımda eskisi kadar forma giyemeyeceği ileri sürülen golcü futbolcu, ne kadar önemli bir gol silahı olduğunu tekrar kanıtladı.

-Sneijder göz doldurdu-


Sarı-kırmızılı formayla ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Wesley Snijder, Medical Park Antalyaspor maçındaki futboluyla göz doldurdu. İlk iki maçında oldukça tutuk gözüken Hollandalı futbolcu, yavaş yavaş form grafiğini yükseltirken, sarı-kırmızılı camianın beklentilerini de karşılamaya başladı.

-TFF Başkanı Demirören'e tepki-


Galatasaray taraftarları, Tahkim Kurulu'nun Melo'ya verilen 4 maçlık cezayı onamasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e yönelik tepkilerine yeniden başladı. Medical Park Antalyaspor maçının öncesinde ve karşılaşma esnasında tribünlerden sık sık, ''Yeter Yıldırım Demirören'' tezahüratları yükseldi.

-Fatih Terim'den, Deniz Barış'a tepki-


Karşılaşmanın ikinci yarısında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medical Park Antalyasporlu oyuncu Deniz Barış'a tepki gösterdi. Burak Yılmaz ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Deniz Barış'ın pozisyonuna hakem Barış Şimşek faul çalarken, pozisyona yakın olan Fatih Terim, oyuncuya kendini attığını işaret etti. Aralarında geçen diyaloğun ardından Terim, bu kez oyuncuya sert bir şekilde tepki gösterdi.

-Sabri Sarıoğlu'nun performansı alkış aldı-

Galatasaray'da Eboue'nin Afrika Uluslar Kupası maçlarına gitmesinin ardından forma şansı bulmaya başlayan Sabri Sarıoğlu'nun Medical Park Antalyaspor karşısındaki performansı tribünlerden alkış aldı. Maçta başarılı bir oyun ortaya koyan Sabri Sarıoğlu, maç bitiminde taraftarların alkışları ve tezahüratlarıyla moral buldu. Yapılan tezahüratlar üzerine orta sahaya giden oyuncu, tüm stada ''Üçlü'' çektirdikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
-Tribünde ışık şov-
Galatasaray taraftarları, Burak Yılmaz'ın ikinci golünün ardından Türk Telekom Arena tribünlerinde ışık gösterisi yaptı. Gol sonrası cep telefonlarının ışığını açan binlerce taraftar, tribünlerde hoş bir görüntü ortaya çıkardı. Öte yandan, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Drogba'nın da maçı izlediği locadan bu ışık gösterisini cep telefonuyla kaydettiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...