Frene bastı, manevra yaptı ama yine de kurtaramadı: 3 çocuk yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Frene bastı, manevra yaptı ama yine de kurtaramadı: 3 çocuk yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da bir sürücü otomobiliyle seyrederken 3 çocuk aniden yola fırladı. Sürücü frene basıp manevra yapsa da çarpmaktan kaçamadı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'da yola fırlayan 3 çocuğa çarpmamak için sürücü elinden geleni yaptı ama yine de kazadan kurtulamadı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Elazığ’da kontrolsüz şekilde aniden yola çıkan 3 çocuğa otomobil çarptı. Kazada çocuklar yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, merkez Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi.

Karşıya geçmeye çalışan 3 çocuk kontrolsüz bir şekilde yola çıktı. Bu sırada 44 ABU 106 plakalı aracı ile seyir halinde olan M.Ş.Ç., frene basmasına ve manevra yapmasına rağmen çocuklara çaptı. Çarpmanın etkisi ile çocuklar yere düşerek yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...