Fırtına Hatay'da çadırları yerinden söktü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Birçok çadır, şiddetli rüzgara dayanamayıp yerinden söküldü. Depremzedeler zor anlar yaşarken imdada yine Mehmetçik yetişti. Bingöl'de ise bir imam, tamir için çıktığı çatıdan rüzgar sebebiyle düşüp öldü.

Yurt genelinde sıcaklıklar bir anda 10 ila 15 derece düştü. Soğuk havalar etkisini gösterirken bazı şehirlerde fırtına çıktı. Deprem bölgesinde olan Hatay'da şiddetli rüzgar özellikle evsiz kalan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Fırtına Hatay'da çadırları yerinden söktü

FIRTINA, ÇADIRLARI YERİNDEN SÖKTÜ

Antakya ve Defne ilçelerindeki çadırkentlerde tahribat oluştu. Çok sayıda çadır, fırtına sebebiyle zarar gördü. Bunun üzerine afetzedeler güvenli noktalara taşındı. Bazı çadırlarda kum torbası ve iple tedbir alındı ancak bu da çözüm olmadı. Mehmetçik ve diğer görevliler, vatandaşların eşyaları ıslanmaması için palet dağıttı. Ayrıca iftar çadırları da yıkıldı.

ÇATIYA ÇIKAN İMAM DÜŞÜP ÖLDÜ

Olumsuz hava şartları Bingöl'de ise bir cana mal oldu. Genç ilçesi Direkli köyünde imam hatip olarak görev yapan Mesut Pirildar (45) rüzgarın etkisiyle uçma riski baş gösteren evin çatısını onarmak istedi. Bunun için çatıya çıktı. Rüzgarın kopardığı çatıyla zemine düşen Pirildar olay yerinde öldü. Cenaze otopsi için Genç Devlet Hastanesine götürüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü fırtınan gece boyunca sürmesini beklediklerini açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...