Fırtına çadırını bağlamaya çalışan pazarcıyı uçurdu! Arkadaşı bacağından tutarak kurtardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Fırtınanın sebep olduğu ilginç olay Arnavutköy’de bir pazarda yaşandı. Pazarda çadır açarken havalanan esnafı uçmaması için arkadaşı bacağından tutarak kurtardı. Yaşananlar çevredekiler tarafından anbean kaydedildi. 

Meteoroloji günlerdir fırtına uyarısında bulunuyor. Yağış ve fırtına yurt genelinde etkili olurken vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.  Yapılan uyarıların ardından dün sabah saatlerinde İstanbul Arnavutköy’de pazar kurmaya çalışan esnaf, çadır açmakta zorlandı. Şiddetli rüzgar nedeni ile çadırlar savrulurken, çadırı bağlamaya çalışan bir esnaf çadırla birlikte havalandı. Havalanan pazarcıyı meslektaşı bacağından tutarak kurtardı. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, esnaf çadırı bağlamaya çalıştığı esnada rüzgardan havalandığı uçmaması içinse başka bir esnafın bacağından tuttuğu görüldü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...