Fİ’nin kırmızı tüyü sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Fİ’nin kırmızı tüyü sosyal medyayı salladı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin ilk digital dizileri arasında yer alan Fİ'ye sosyal medya üzerinden bir kullanıcı, Duru karakterinin kırmızı tüyüyle göndermede bulundu.

Digital platform puhutv’de ilk 3 bölümü 10 milyondan fazla izlenen ve 3 bölümü daha 21 Nisan’da yayınlanan Fİ dizisi büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Hal böyle olunca bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarından diziye göndermeler yapıyor.

Bu göndermelerden ilki Ozan Güven’in hayat verdiği Can Manay karakterinin dizide sık sık su içmesi üzerine birçok kişi sosyal medyada bu duruma yönelik paylaşımlar yaptı.

Hatta Can Manay’ın su içmesine gönderme yapanlardan biri de ünlü isim Eliz Sakuçoğlu’ydu. Sakuçoğlu yaptığı paylaşımın altına, “Size de aynısı oldu mu ? Bugün fark ettim, Fi dizisinde Can Manay’ı müthiş performans ile canlandıran Ozan Güven’in su içme sahneleri o kadar beynime işlemiş ki, ondan beri günlük su tüketimim 2 kat arttı” notunu yazmıştı.

Son olarak Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Duru karakterine gönderme ise Gökhan isimli bir sosyal medya kullanıcısından geldi. Kullanıcı yaptığı paylaşımla Duru’nun bale yaparken taktığı kırmızı tüye dikkat çekti.

Mühendis olduğu anlaşılan kullanıcı, şantiyede kullandığı baretine Duru karakterinin kullandığı kırmızı bir tüy ekleyerek şu mesajı yazdı: “Ya sahada herkes beyaz baretli, benim başmühendis olduğum belli olmuyor :(” diyen başmühendislerimiz için kırmızı tüy uygulamasına başladığımızı sizinle paylaşmak isterim. Teşekkürler Fi.”

Fİ’nin kırmızı tüyü sosyal medyayı salladı

Haberjet

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...