Film sahnelerini aratmayan silahlı çatışma! İstanbul sokaklarındaki dehşet kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Aralarında husumet bulunan iki akraba, İstanbul Başakşehir'de birbirine kurşun yağdırdı. Telefonda tartıştıktan sonra konuşmak için buluşan ikili adeta şehrin ortasında filmleri aratmayan görüntülere neden olurken, taraflardan birisi yaralandı. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İstanbul Başakşehir'de geçtiğimiz günlerde saat 05.00 sıralarında film sahnelerini aratmayan bir çatışma meydana geldi. İddiaya göre; akraba olan ve aralarında 'alacak verecek meselesi' nedeniyle husumet bulunan iki kişi, telefonda tartıştıktan sonra konuşmak için buluşma kararı aldı.

ARACINDAN İNMEDEN ATEŞ AÇTI

Problemi çözmek için buluşan şahıslardan biri, kendi oturduğu sitenin önündeki parkta bulunan bankta beklemeye başladı. Otomobiliyle olay yerine gelen diğer şahıs, aracından inmeden bekleyen kişiye silahla ateş etti.

Yaralanan husumetli, saldırıya kendi silahına sarılarak karşılık verdi. Mermilerden birinin isabet ettiği restoranın camı patlarken, husumetlisini yaralayan kişi olay yerinden hızla uzaklaştı.

Film sahnelerini aratmayan silahlı çatışma! İstanbul sokaklarındaki dehşet kamerada

GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Film sahnelerini aratmayan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde şahıslardan birinin bankta oturduğu ve daha sonra arabanın yanına yaklaştığı görülüyor. Daha sonra şahısların birbirini görünce silahlarına sarıldığı ve bir süre sonra iki şahsın da olay yerinden ayrıldığı görülüyor. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...