Film festivalinde PYD propagandası

Düzenleyen:
Film festivalinde PYD propagandası

GÜNDEM Haberleri

73’üncü Venedik Film Festivali’nde kırmızı halılarla ağırlanan PYD’li teröristler “Erdoğan Terörist” yazısıyla poz verdiler.

YPG’ye katılan üç Batılının hikâyesini anlatıldığı ‘Our War’ adlı belgeselin gösterimi sırasında tam bir rezalet yaşandı. Teröristlerin her fırsatta sözcülüğünü yapan Batı, gösterim öncesi kırmızı halıda PKK ve YPG’nin teröristler, asker kıyafeti ve bayraklarıyla poz verdi. Bir grup PKK yandaşı da, sahnede eylem yaparak “Erdoğan terörist” yazılı kâğıtlar taşıdı.
Bir diğer rezalete de Alman Der Spiegel dergisi imza attı. Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından “yenilgi” psikolojisiyle hareket eden dergi, bunun için özel sayı bile hazırladı. Türkiye’yi “Özgürlüğünü kaybeden bir ülke” olarak niteleyen dergi, Güneydoğu’yu kastederek “diktatör kendi şehirleriyle savaşıyor” gibi skandal ifadelere yer verdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...