FETÖ'nün şifreli mesajları çözüldü! Nanopartiküler’le saldıracaklar

Düzenleyen:
FETÖ'nün şifreli mesajları çözüldü! Nanopartiküler’le saldıracaklar

GÜNDEM Haberleri

İstihbarat birimlerine göre yayınladığı mesajlarla tehditler savuran terörist Gülen’in bundan sonraki planı nano-biyolojik saldırılar...

Buket GÜVEN ANKARA

15 Temmuz darbe girişiminde halktan büyük darbe yiyen FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in halen kan donduran planlar yaptığı ortaya çıktı. İnternetten yayınladığı mesajlarla tehditlerini sürdüren Gülen’in bundan sonraki planının nanopartiküler saldırı olduğu belirlendi. Terörist Gülen darbe sonrasında yayınladığı video mesajında operasyonlar sürecinde örgüt mensuplarına ‘sabredin’ talimatı vermişti. Mesajını şifreli bir şekilde ifade eden hain Gülen, “Ne kadar ağır gelirse gelsin dişini sık ve sabret. Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret” ifadelerini kullanmıştı. Terör örgütü lideri Gülen, başka bir videosunda da “Ey şuna, buna dalan insan, değişik şeylerle zehirlenen insan, yarına çıkacağına teminat yok. Beyin kanaması balyoz gibi inebilir alır götürür” mesajını vermişti.

Kur’an-ı kerimin ayetlerini kendi hain emelleri için kullanmaktan çekinmeyen terörist Gülen, bu hain saldırı için Duhan suresinin 10’uncu ayeti olan “Göğün açık bir duman getireceği günü bekle” ayetini kullanacak. İstihbarat birimleri hainin bu ayetle nanopartiküler saldırının talimatını vereceğini değerlendiriyor. Biyolojik saldırı sonrasında hain maşa FETÖ çıkıp aynı surenin 59’uncu ayeti olan “Artık sen onların başlarına gelecekleri bekle: Çünkü onlar da bekleyip durmaktadırlar” mesajını verecek. NATO Genel Sekreter Yardımcısı Guy Roberts, 2010 yılında yaptığı bir konuşmada yakın gelecekte nükleer değil, biyolojik saldırı tehdidine dikkat çekmişti. Konuşmasında küresel tehdit değerlendirmeleri yapan Roberts, ‘’Ne zaman ne olacağı belli değil, ama bunlar yaşanacak, bu da sır değil. Bu konuda çalışmalarımızı bir an önce hayata geçirmeliyiz. Dünyada gittikçe daha çok biyoterörizme odaklanılıyor. Çünkü biyolojik silahlar, karşı konulması daha zor kitle imha silahları’’ diye konuştu. 

KALP KRİZİ YA DA BEYİN KANAMASI

Nano teknoloji ile ‘’programlanabilir nano partiküller’’ üretildiğini belirten Roberts, ‘’Bu nanopartiküller, insanların kalp krizi ve beyin kanaması geçirmesine neden olabiliyor. Terör örgütleri de bu tür teknolojilerin peşinde’’ diye konuşmuştu. Hain Gülen de mesajlarını verirken  “Ey şuna, buna dalan insan, değişik şeylerle zehirlenen insan, yarına çıkacağına teminat yok. Beyin kanaması balyoz gibi inebilir alır götürür” ifadesini kullanmıştı. Uzmanlar nanopartiküler bir saldırı sonrasında saldırının bir kuluçka dönemi sonrasında etkilerinin görülebileceğine dikkati çekiyor. Hain Gülen’in de “Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret” mesajı ile buna atıfta bulunduğu değerlendirilen konular arasında.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...