FETÖ’nün çiftliğine esrarengiz saldırı!

Düzenleyen:
FETÖ’nün çiftliğine esrarengiz saldırı!

GÜNDEM Haberleri

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in yaşadığı çiftliğin önünde meydana gelen bir olay, polisi alarma geçirdi.

İddialara göre, silahlı bir saldırgan çiftliğin önüne gelip ateş açtı. Mermi,  kapıdaki güvenlik kabininin kurşun geçirmez camına isabet etti. Saldırgan daha sonra kaçtı.
Diğer iddiaya göre ise şüpheli bir kişi çiftliğe girmeye çalıştı. Bunun üzerine kapıdaki korumalardan biri ateş açınca şüpheli kişi kaçtı. Pensilvanya Eyalet Polisi Lehighton bölgesi tarafından yapılan açıklamada ise "Güvenlik görevlisi, kampın girişinin dışında izinsiz bir kişinin olduğu yöne doğru ateş etmiş. Tanımlanamayan kişi olay yerinden kaçmış. Şüpheli, tamamen siyah giyinmiş beyaz bir erkek” ifadeleri yer aldı. Açıklamada, şüpheli kişinin silahlı olduğuna yönelik bir ifade ise yer almadı.
Olay sonrası “saldırganın” kolayca kayıplara karışması farklı yorumları da beraberinde getirdi. Çiftlik önünde zaman zaman FETÖ’yü protesto eden gösteriler düzenleniyordu. Bu olayın da bu tür gösterileri ve basın mensuplarının çekim yapmasını engellemeye yönelik bir “tezgâh” olabileceği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...