'FETÖ’cüleri masum gösterme!'

Düzenleyen:
'FETÖ’cüleri masum gösterme!'

GÜNDEM Haberleri

“Kontrollü darbe tutmadı, şimdi de 20 Temmuz darbesi diyerek FETÖ’cüleri masum göstermeye çalışıyor.”

Başbakan Binali Yıldırım, “Uluslararası 15 Temmuz Sempozyu-mu”nda yaptığı konuşmada, CHP’nin “20 Temmuz darbesi” sözlerine değinerek  “Ana muhalefetin ‘adalet’ adı altında FETÖ’cüleri masum gösterme çalışmalarına şahit oluyoruz. Kontrollü darbe tutmadı şimdi de 20 Temmuz darbesi icat ettiler” dedi. Almanya’da 1 gecede 500 bin devlet çalışanının kapıya konulduğunu hatırlatan Yıldırım, “Kimse onlara neden böyle yaptın demedi. Olay insan hakları mahkemesine de taşındı. Oradan çıkan karar ‘her devlet kendine sadakat gösteren memurlar ile çalışır’ oldu. Bunların pişkince masum rolü oynamalarından kimse etkilenmesin. Her şey dünyanın gözü önünde oldu. 1 dolara üniformalarını sattılar, ruhlarını sattılar. Şunu dünya alem bilsin, ihanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ’cü kalmayacak” şeklinde konuştu. 
Yıldırım konuşmasında, FETÖ’nün ortaya çıktığı 1966’dan beri bu örgütle mücadele eden iki iktidarın olduğunun altını çizdi ve şunları kaydetti: “Rahmetli Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan dışında siyasi liderler örgütle hep iyi geçinmiştir. FETÖ ile ilgili mücadelede kuşkusuz atılacak adımlar var. Mücadele kararlılıkla devam edecek. İnancınızı kaybetmeyin, bize destek verin.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...