FETÖ'cülere yönelik sınav usulsüzlüğü soruşturmasında 20 gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ'cülere yönelik sınav usulsüzlüğü soruşturmasında 20 gözaltı kararı
GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

FETÖ/PDY mensupları tarafından, 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES ve YDS sorularının usulsüz şekilde alınarak, sınav öncesi örgüt mensuplarına dağıtılmak suretiyle haksız menfaat temin edilmesine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, 20 şüpheliye yönelik gözaltı kararı verildi ve Ankara merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

FETÖ ile mücadele yurdun tüm noktalarında titizlik ve karalılıkla devam ederken Ankara merkezli operasyon başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2011-2013 yılları arasında gerçekleşen KPDS, ALES, ve YDS sorularının usulsüz şekilde alınarak, sınav öncesi örgüt mensuplarına dağıtılmasına yönelik FETÖ soruşturması çerçevesinde, 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Başsavcılıktan yapılan açıklamada şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...