FETÖ'cüler itirafçı eski kaymakamı tehdit etti: Attığın adımdan haberimiz var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
FETÖ'cüler itirafçı eski kaymakamı tehdit etti: Attığın adımdan haberimiz var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mülkiye mahrem yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan ve itirafçı olan eski kaymakam, kaymakam olduktan sonra örgüt tarafından takip edildiğini belirterek FETÖ’cülerin kendi maaşının yüzde 15'ini istediğini belirterek “Attığın adımdan haberimiz var” şeklinde tehdit edildiğini söyledi

FETÖ ile mücadelede tüm hızla operasyonlar devam ederken yakalanan örgüt mensupları tek tek sorguya çekilerek itiraflarda bulunuyor. Bu kez itirafta bulunan bir kaymakamdı ve bu şahıs FETÖ tarafından mesleki yönlendirilmesi yapıldıktan sonra örgüt üyelerinin, maaşından yüzde 15 istediklerini söyledi. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Mülkiye yapılaması gözaltına alınan eski kaymakam ve itirafçı C.M., kaymakam olduktan sonra örgüt tarafından takip edildiğini belirterek FETÖ’cülerin kendisini “Attığın adımdan haberimiz var” diye tehdit ettiklerini söyledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ’nün mülkiye mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmasında gözaltına alınan eski kaymakam C.M., savcılık aşamasındaki beyanlarında itirafçı olmak istediğini söyleyerek örgüte dair tüm bildiklerini anlattı.

MESLEKİ YÖNLENDİRME YAPIP MAAŞINI İSTEDİLER

Örgütle Malatya’da dershaneye giderken tanıştığını söyleyen C.M., “2010 yılında paralel yapıya mensup kişiler Malatya’da ‘Şakir’ isimli bir kişiyle görüştürdüler. Bu kişi Ankara’dan gelmişti ve beni de KPSS’ye çalışmak için oraya götürdüler. KPSS’den iyi bir puan aldıktan sonra ‘Kurumların açmış olduğu sınavlara gir’ diyerek meslek yönlendirmesini onlar yaptı. Sınavı kazandıktan sonra Şakir isimli şahıs beni tekrar aradı ve maaşımın yüzde 15’ini kendilerine vermemi istedi. 

'ATTIĞIN HER ADIMDAN HABERİMİZ VAR'

Örgütün toplantılarına katılmayı aksattıktan sonra beni sürekli farklı kişiler aradı. ‘Seni takip ediyoruz haline hareketlerine dikkat et attığın adımdan haberimiz var. Bunları senin iyiliğin için söylüyoruz’ dediler. ‘Seni sahipsiz bırakmayız’ diyerek beni sürekli farklı insanlarla tanıştırdılar” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...