FETÖ'cüler bir bir yakayı ele veriyor! Hakkında 6 yıl hapis cezası olan "izdivaç sorumlusu" yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
FETÖ'cüler bir bir yakayı ele veriyor! Hakkında 6 yıl hapis cezası olan "izdivaç sorumlusu" yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı terör örgütü ile mücadele yurdun her noktasında titizlikle sürdürülürken teröristler bir bir yakalanıyor. Kastamonu'da FETÖ'nün "izdivaç sorumlusu" olduğu öne sürülen ve hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası olan şüpheli yakalandı.

Fetullahçı terör örgütü ılan FETÖ ile mücadele sürüyor. Yurdun hemne hemen her noktasında detaylıca süren çalışmalar sonucunda firari ve kaçan FETÖ'cüler tek tek tespit ediliyor ve yakalanıyor. Bunlardan biri de örgütün 'izdivaç sorumlusu' idi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan E.S'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HEM BYLOCK KULLANICI HEM DE İZDİVAÇ SORUMLUSU

Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı, "bölge talebe mesulü" ve "kadın izdivaç sorumlusu" olduğu belirlenen E.S, kent merkezinde yakalandı.

E.S, işlemlerin ardından cezaevine götürüldü. (AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...