FETÖ itirafçısı: Gülen’in atletini giyip uyuyordum

FETÖ itirafçısı: Gülen’in atletini  giyip uyuyordum

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün darbe girişimi sonrası Eskişehir’de yargılanan ve örgütün askeri yapılanmasında sözde “müdür yardımcısı” olduğunu itiraf eden O.A, ifadeleriyle örgüt yapılanmasının deşifre edilmesini sağladı.

İtirafçı O.A, şunları söyledi:
Bir görev vardı. Kırk kitap okunacaktı. Verilen kitap okuma görevini herkesten önce tamamlamıştım. Amerika’dan Fetullah Gülen’in, üzerindeki atleti çıkarıp hediye olarak bana gönderdiğini öğrendim. Fetullah Gülen’in kullandığı atleti giyip uyuyordum. Bana birkaç beden bol olsa da kullandım. Bir dolarlar da hediyeydi. Aslında bu dolarların hemen bozdurulmasını, ufak da olsa bir şeyler almamızı istemişlerdi. Yılda bir evlere özel ekip gelir, tıpkı emniyet ekibi gibi köşe bucak aranırdı. Kitaplığımızda bulunacak kitapları belirlerler, bütün dijital eşyalarımız kontrolden geçirilirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...