FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen İzmir'de yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen İzmir'de yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası Munise Gülen, İzmir'in Karabağlar ilçesinde saklandığı adreste yakalandı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in amcası Seyfeddin Gülen’in torunu olan ve örgüt içerisinde 'Bölge Talebe Mesulü' olarak faaliyet yürüttüğü şeklinde hakkında itirafçı beyanı bulunan Munise Gülen, yapılan operasyon ile yakalandı.

İzmir'de FETÖ üyeleri ve yöneticileri pozisyonunda aranması bulunan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in amcası Seyfeddin Gülen’in torunu olan, örgüt içerisinde 'Bölge Talebe Mesulü' olarak örgütsel faaliyet yürüttüğü şeklinde hakkında itirafçı beyanı bulunan ve firari olarak aranmakta olan Munise Gülen, saklandığı adreste ekipler tarafından yakalandı.

FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen İzmir'de yakalandı

BYLOCK KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Munise Gülen'in, FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı bilinen kripto haberleşme ağı BYLOCK kullanıcısı olduğu da tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...