FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve eşi tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve eşi tutuklandı
GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişimin baş sorumlusu Fetullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Selman Gülen ve eşi Nur Gülen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eli kanlı terör örgütü FETÖ ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Son olarak MİT ve İstanbul polisi yeni bir operasyon için harekete geçti.

GÜLEN’İN AKRABALARINA OPERASYON

14 Temmuz günü Sancaktepe’de örgüt içinde “gaybubet” diye anılan bir hücreevine baskın yapıldı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin sonunda söz konusu hücre evine baskın düzenlendi.

Operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Selman Gülen, karısı Nur Gülen, Selman Gülen’in kayınpederi Bekir Öztürk ve kaynanası Mine Öztürk yakalanarak gözaltına alındı.

YEĞENİ VE KARISI TUTUKLANDI

Operasyonda çok sayıda örgütsel doküman, birçok dijital materyal ile birlikte yüksek miktarda dövize ve 2 sahte kimliğe el konulduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili yakalanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Selman Gülen ve Nur Gülen tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...