Fenerbahçe Üniversitesi'nin yeni rektörü Fatma Kanca kimdir? Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Fatma Kanca nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete atama kararları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe Üniversitesi'nin yeni rektörü Fatma Kanca kimdir? Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Fatma Kanca nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete atama kararları

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atamların ardından Fatma Kanca kimdir? Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Kanca nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Üniversitesi yeni rektörü kim oldu? Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Fatma Kanca kimdir? sorularına yanıt arandı.

Fatma Kanca kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Fenerbahçe Üniversitesi'nin yeni rektörü kimdir? Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim atandı? Fatma Kanca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Resmi Gazete kararıyla atanan Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Kanca'nın hayatı ve biyografisi.

FATMA KANCA KİMDİR?

2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Matematik Bölümü’nde lisans eğitimi, 2004 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılında doktora derecesini Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Matematik Bölümü’nden almıştır. 2014 yılında Matematik alanında “doçent” unvanını kazanmıştır.

Uluslararası bilimsel dergilerde SCI endeksli çok sayıda yayını, ulusal ve uluslararası konferanslarda sunulmuş çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. Çeşitli vakıf üniversitelerinde öğretim üyesi olarak akademik görevlerde, Fakülte ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi idari görevlerde bulunmuştur. Doç. Dr. Fatma Kanca 2018 yılından itibaren Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. 

Araştırma Alanları

Ters problemler, Lokal olmayan sınır koşulları, Sonlu fark yöntemi, Kısmi diferansiyel denklemler.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...