Fenerbahçe, 'CAS UEFA'nın organı değil, bağımsız'

- Güncelleme:
Fenerbahçe, 'CAS UEFA'nın organı değil, bağımsız'

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe Kulübü'nün avukatlarından Abdullah Kaya açıklamalarda bulundu. Abdullah Kaya, CAS'ın verdiği yürütmeyi durdurma kararını değerlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü 'nün avukatlarından Abdullah Kaya açıklamalarda bulundu. Abdullah Kaya, CAS 'ın verdiği yürütmeyi durdurma kararını değerlendirdi. İşte NTV Spor'a konuşan Abdullah Kaya sözleri, '3 Temmuz 'dan beri devam eden süreç sonucunda, UEFA nezdinde 2 yargılama süreci yaşadık. Önce Kontrol Disiplin Kurulu tarafından karar verildi. Ardından bu karara itiraz ettik ve Tahkim'e gittik. Tahkim'den çıkan sonuçta aleyhimize olunca, CAS'a müracatımızı gerçekleştirdik. Bu müracatımız neticesinde de, bugün CAS tarafından UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği karar durduruldu. Önümüzdeki süreçte müracaatımız olacak, ardından duruşma yapılacak. Takiben de CAS karar verecek. CAS'ın kararında detaylar belli değil. CAS, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bu soruların cevabı ve bu süreç, yargılamanın ardından belli olacak. Bu süreçte CAS'a itirazı Fenerbahçe yaptı. Karşı taraf UEFA da, cevap verecek. Her iki taraf delilleri sunacak ve CAS'tan bir karar çıkacak. Mahkeme sürecini CAS'ta da göreceğiz. UEFA'nın bir iddiası var. Fenerbahçe de bu iddiaların hiç birini baştan beri kabul etmedi ve savunmasını yapacak. Bizim için bu etapta önemli olan Fenerbahçemizin yarın Şampiyolar Ligi'ne katılması. Başından beri ilklerle uğraşıyoruz. CAS, UEFA'nın herhangi bir organı değil. CAS bağımsız bir yargı organı. CAS'ın vereceği karara herkes saygı duyacak. nbsp; Bundan sonraki süreci konuşmak henüz çok erken."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...