Fenerbahçe, Boluspor'u gol yağmuruna tuttu

- Güncelleme:
Fenerbahçe, Boluspor'u gol yağmuruna tuttu

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Boluspor'u farklı mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Boluspor'la karşı karşıya geldi. Düzce Stadı'nda oynanan maçta Sarı-Lacivertliler, 7'de Emre Belözoğlu, 47'de Cristian ve 53'te Webo, ve 63'te Bekir'in kaydettiği gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Serdar, Kadlec, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Krasic, Caner ve Webo 11'iyle başlayan Kanarya'da Ersun Yanal da takımın başında ilk maçına çıktı. Devre arasında saatler 19.07'yi gösterdiğinde Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla sarı-lacivert balonlar gökyüzüne bırakıldı. Taraftarlar stadı doldururken, bazı taraftarlar maçı çatlardan ve balkonlardan takip etti. Fenerbahçe'de yeni transferler Alves ve Kadlec maça 11'de başlarken, Holmen ve Alper oyuna ikinci yarıda dahil oldu.


Aziz Yıldırım 'ın da protokol tribününden takip ettiği maçın ardından Fenerbahçe, bugün Azerbaycan 'a hareket edecek. Burada 21 Temmuz'da Hazar Lankaran'la oynayacak Sarı-Lacivertliler, 24 Temmuz'da Şükrü Saracoğlu'nda PSV Eindhoven'ı konuk edecek. Fenerbahçe maç öncesinde bu sezon giyeceği formaları özel bir törenle tanıtacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...