Felaketin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Yer beşik gibi sallandı, kendilerini dışarı atanlar yürümekte zorluk çekti: O anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.6 ve 7.7'lik depremin ilk anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği bu depremde 10 il birden etkilendi ve bu illerden biri de Adıyaman'dı. Depremin ilk anları bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı ve o korku dolu anlarda yerin beşik gibi sallandığı, hatta dışarı çıkan 2 kişinin yürümekte zorluk çektiği görüldü. İşte felaketin ilk anlarına ait o görüntüler...

Felaketin 12. gününde afet bölgelerinde enkaz başında umutlu bekleyiş devam ederken depremin etkilidiği illerden biri olan Adıyaman'da fealketin ilk anların ait yeni görüntüler tüyler ürpertti.  Binlerce vatandaşımızın haytaını kaybettiği on binlecresinin ise yaralandığı depremde Adıyaman Karadağ’da bulunan su deposunun deprem anına ait görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

YÜRÜMEKTE ZORLUK ÇEKTİLER

Deprem ile birlikte elektrikler kesildiği anlar ve jeneratörlerin devreye girmesiyle yaşanan sarsıntı saniye saniye kayıt altına alındı. Bahçede bulunan ağaçlar ve yapının sallanması kameralar tarafından kaydedildi. Deprem esnasında içerde bulunan iki kişinin kendisini dışarı atması ancak depremin şiddetinden yürümekte güçlük çektiği anlar da görüntülere yansıdı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...