Feci kazada ortalık savaş alanına döndü, savrulan yaralı kadına kimse yardım etmedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ'da yolcu otobüsüyle cipin çarpışması sonucu korkunç bir kaza gerçekleşti. Araç içi kameraya yansıyan görüntülerde dehşet anlarının yanı sıra darbe alıp savrulan kadın yolcuya kimsenin yardım etmemesi de dikkat çekti.

Elazığ’da cip ile şehir içi yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Araç içi kamera görüntülerinde yere savrulan kadına kimsenin yardım etmemesi dikkat çekti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Otobüs içi kamerasına yansıyan görüntülerde, cipin ters yönde hızla geldiği ve otobüs şoförünün manevrası olası bir faciayı önlediği görüldü.

Kaza, Yemişlik TOKİ girişindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  cip ile şehir içi yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki farklı hastanelere kaldırıldı.

Feci kazada ortalık savaş alanına döndü, savrulan yaralı kadına kimse yardım etmedi

ŞİDDETLİ AÇRPMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, kaza anı ise otobüsün içindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ters şeride giren cipin, otobüsün orta kapısın çaptığı, bir kadının ise cam parçaları arasında kaldığı ve diğer yolcuların ise yerlere düştüğü görüldü. Aynı zamanda görüntülere şoförün ani bir manevra ile kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduğu yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...