Feci kaza: Otomobilin camından çıkardığı kolu parçalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Feci kaza: Otomobilin camından çıkardığı kolu parçalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adıyaman'da gerçekleşen korkunç kaza esnasında bir vatandaşın otomobilin camından dışarı çıkarttığı kolu iki aracın arasına sıkışarak parçalandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman'da iki kişinin yaralandığı korkunç bir kaza gerçekleşti. Otomobil ile tırın çarpıştığı esnadan bir vatandaşın araçtan çıkardığı kolu sıkışarak parçalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Adıyaman’da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, kaza öncesi kolunu camdan dışarı sarkıtan yolcunun kolu araçlar arasında kalarak parçalandı.

Edinilen bilgilere göre, Ali R.Ş. idaresindeki  otomobil ile İbrahim O. idaresindeki  tır, Adıyaman - Gölbaşı karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücülerden Ali R.Ş. ile otomobilde bulunan Abuzer Ş. yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine polis, AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza öncesi kolunu camdan dışarıya çıkaran ve çarpışma esnasında kolu iki aracın arasında sıkışarak parçalanan Abuzer Ş. ile sürücü Ali R.Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...