Feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil hurdaya döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil hurdaya döndü

GÜNDEM Haberleri

Malatya’da meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilden çıkartılan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Feci kazada araç hurdaya dönerken sürücü yaralandı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Kaza, 15.10 sıralarında Malatya- Ankara karayolu Sanat Sokağı mevkiinde meydana geldi. Kent merkezi istikametine seyir halinde olan A.K. idaresindeki otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil hurdaya döndü

YARALANAN SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada araç sürücüsü yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hurdaya dönen aracın çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...