Feci kaza anne ile 8 yaşındaki kızını ayırdı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Seyir halindeki otomobil, önünde seyir halinde olan tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada sürücü Hafize Yılmaz hayatını kaybederken, 8 yaşındaki kızı ise yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada tır sürücüsü gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza Afyonkarahisar-Uşak kara yolu Sinanpaşa ilçesi Düzağaç beldesi yakınlarında meydana geldi.

Hafize Yılmaz idaresindeki otomobil, Uşak istikametine seyir halindeyken aynı istikamette seyir halinde olan G.E. yönetimindeki tırın dorsesine çarptı.

 

ANNE CAN VERDİ, 8 YAŞINDAKİ KIZI YARALI

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yılmaz ve yanında yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki kızı D.Y.'yi ambulanslar ile Afyonkarahisar Üniversite ve Devlet Hastanesine kaldırdı. Anne Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını yitirdi.

Kızı D.Y'nin ise tedavisi sürüyor.

Feci kaza anne ile 8 yaşındaki kızını ayırdı!

TIR ÇALIŞANI GÖZALTINA ALINDI

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada tır sürücüsü G.E. göz altına alındı. Hayatını yitiren Yılmaz'ın PTT'de çalıştığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Feci kaza anne ile 8 yaşındaki kızını ayırdı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...