Fatih'te pidecideki yangın faciasında acı tablo! Ölü sayısı 5'e yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih'te pidecideki yangın faciasında acı tablo! Ölü sayısı 5'e yükseldi

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te 5 katlı binanın alt katındaki pide fırınında çıkan yangından bir acı haber daha geldi. Yangında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi daha hayatını kaybetti. Böylece hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Önceki günlerde pidecide çıkan yangından acı tablo yürekleri sızlattı. Silivrikapı Mahallesi Vidin Caddesi'nde bulunan bir pide fırınında önceki gece yangın çıkmıştı. 5 katlı binanın alt katındaki pide fırınında çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber vermişti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilmişti.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre yangında 4'ü ağır 6 kişi yaralanmış, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılan 6 yaralıdan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa, Abdulkadir Erboğa kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.

23 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören Eyyüp Erboğ (23) da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yangında ölenlerin sayısı 5’e yükselirken, diğer yaralının da tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...