Fırtına 3 işçiyi çatıdan düşürdü! 1 işçi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fırtına 3 işçiyi çatıdan düşürdü! 1 işçi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Sağanak ve fırtınalı hava ülkeyi etkisi altına almaya devam ediyor. Edirne’de yaşanan fırtına nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir inşaatta feci bir kaza yaşandı. Çatıda çalışan vatandaş 12 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Edirne’nin Lalapaşa ile Süloğlu ilçeleri arasında bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde dün akşam saatlerinde aniden bastıran kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Bölgede inşaat halindeki bir fabrikanın çatısında çalışan 5 işçiden 3'ü şiddetli fırtınanın çatıyı uçurmasıyla birlikte 12 metrede yüksekten zemine düştü.

Olay sonrası bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerini yaptığı yaralılar, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan İbrahim Özer, bu sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı 2 işçinin ise tedavileri devam ediyor. Olayla ilgli inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...