Evlat nöbetindeki acılı anne: Çocuğumun babası evlat hasretinden vefat etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılan annelerin Diyarbakır HDP il binası önündeki eylemleri sürüyor. Evladına kavuşmak için nöbette bulunan bir anne, "Çocuğumun babası evlat hasretinden vefat etti" dedi.

PKK terör örgütünce çocukları kaçırılan annelerin evlat nöbetleri sürüyor.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti 5’inci yılında kararlılıkla devam ediyor.

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemine başlayan aileler, bin 471 gündür HDP il binası önünde evlat mücadelesini sürdürüyor. Aileler çocuklarına çağrıda bulundukça terör örgütünde çözülmeler artıyor.

Evlat nöbetindeki acılı anne: Çocuğumun babası evlat hasretinden vefat etti

8 yıl önce terör örgütü PKK tarafından oğlu Erhan’ın kandırılarak dağa götürüldüğünü ileri süren Aysel Artık, Hatay’dan Diyarbakır’a geldiğini ve evladını alana kadar HDP önünden bir yere ayrılmayacağını söyledi.

Destek çağrısında bulunan Artık, “Çocuğum gelene kadar burada evlat mücadeleme devam edeceğim. Herkesten destek istiyoruz. Çocuklarımızın dönmesi için bize yardımcı olsunlar. Evladımızın yanımızda olmayışından dolayı canımız çok yanıyor.

Evlat nöbetindeki acılı anne: Çocuğumun babası evlat hasretinden vefat etti

Çocuğumun babası evlat hasretinden vefat etti. Oğlumu görmeden eşim hayatını kaybetti. Ayakta duracak halimiz kalmadı. Erhan, beni görüp duyuyorsan ne olur geri dön” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...