Evin çatısına yıldırım düştü! Çıkan yangın kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak’ta bir eve yıldırım düştükten sonra çıkan yangın tüm çatıyı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Öte yandan feci yangında kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu gök gürültülü sağanak yağış ikazının ardından sabah saatlerinde kuvvetli yağış etkili oldu. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde, Hasan H. ve ailesi büyük bir gürültüyle uykudan uyandı. Sabah saatlerinde 2 katlı binaya düşen yıldırım yangına sebep oldu.

ÇATI YANGINDA KÜLE DÖNDÜ

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Çatı alevlere teslim olurken, ihbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden Çaycuma, Filyos ve Saltukova İtfaiye ekiplerince çatıyı saran alevler, yapılan çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma işleminin ardından çatı küle döndü.

Yangın sonrası herhangi bir kişi yaralanmadığı öğrenildi. Yangın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı) 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...