Ev meselesinde kan döküldü! Tapuyu isteyen ağabeyini vurdu

- Güncelleme:
Ev meselesinde kan döküldü! Tapuyu isteyen ağabeyini vurdu

GÜNDEM Haberleri

Adana’da ev meselesi nedeniyle çıkan tartışmada ağabeyini tabancayla dört yerinden vuran şüpheli mahkemece tutuklandı. İddiaya göre kardeş Akgül, ağabeyi ve birlikte yaşadığı ailesinin evden çıkmasını istedi. Balyozla duvarlara zarar veren Akgül ve ağabey arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Mahallesi’nde evin avlusunda fecir bir olay yaşandı. İddiaya göre, Ahmet Akgül (28), annesi, babası ve kardeşi Hasan Akgül’ün (22) yaşadığı evin, kendisine verilmesini istedi. Bunun üzerine Hasan Akgül, oturdukları evi vermeyeceklerini başka bir yerde yaşayamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Ahmet Akgül, bahçedeki balyozla evin duvarlarına zarar verdi. Bir süre sonra sakinleştirilen Ahmet Akgül, bu kez de kardeşi Hasan Akgül’e saldırdı.

EVİN TAPUSUNU İSTEYEN AĞABEYİNİ ÖLDÜRDÜ

İHA'nın haberine göre çıkan arbedede Hasan Akgül, tabancayla ağabeyini 4 yerinden vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Akgül’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli Hasan Akgül ise tabancayla birlikte gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen şüpheli, ifadesinde, ağabeyinin yaşadıkları evin tapusunu istediğini ve kendilerine saldırdığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Akgül, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...