Uyuyan ağabeyini öldürmüştü: 16 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Uyuyan ağabeyini öldürmüştü: 16 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Eskişehir'de ağabeyini tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla dün gözaltına alınan çocukla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 16 yaşındaki çocuk tutuklandı. Olayla ilgili ayrıntı verilmedi.

Eskişehir'de Zincirlikuyu Mahallesi Akdeniz Sokak'taki bir evde Arda E'nin tüfekle başından vurulması sonucu hayatını kaybetti. Polis ekiplerince dün gözaltına alınan kardeşi T.E'nin (16), Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

16 YAŞINDAKİ KARDEŞİ TUTUKLANDI

Şüpheli T.E, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Arda E ile T.E'nin üvey kardeş olduğu iddia ediliyor. İddialar arasında 22 yaşındaki üvey ağabeyin T.E'ye eziyet ettiği de var.

NE OLMUŞTU?

Eskişehir Zincirlikuyu Mahallesi'nde bir evde ikamet eden T.E, dün sabah yatağında uyuyan ağabeyi Arda E'ye (22) tüfekle ateş ederek başından vurmuş, Arda E. olay yerinde hayatını kaybetmiş, T.E. ise gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...