Eskişehir'de peş peşe FETÖ operasyonları: 7 şüpheli daha yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eskişehir'de peş peşe FETÖ operasyonları: 7 şüpheli daha yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda FETÖ üyesi olduğu tespit edilen 7 şüpheli yakalandı. Geçtiğimiz günlerde de haklarında yakalama kararı bulunan 2 FETÖ mensubu yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Güvenlik güçleri, ulusal güvenliğe risk teşkil eden terör örgütlerini bitirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda devletin kılcal damarlarından temizlenen FETÖ'nün güncel yapılanmalarına geçit verilmiyor. 

ESKİŞEHİR'DE PEŞ PEŞE OPERASYONLAR

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PYD silahlı terör örgütü soruşturması çerçevesinde çalışma gerçekleştirildi.

7 FETÖ MENSUBU DAHA YAKALANDI

Çalışmalar neticesinde O.B., P.C., P.U., E.P., S.Ş., R.A. ve E.Ö. isimli 7 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca, Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde ‘FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak ve Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etmek’ suçları çerçevesinde haklarında yakalama kararı olan E.Ç. ve B.T. isimli 2 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda yakalandı. Şahıslar, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...