Eski eşini katleden yazar Funda Demir'in planlı cinayeti: Uyku ilacı karıştırıp boğazını kesti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Eski eşini katleden yazar Funda Demir'in planlı cinayeti: Uyku ilacı karıştırıp boğazını kesti

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Yazar Funda Demir çocuklarının babası eski eşini boğazını keserek katletmişti. Korkunç cinayetin detayları ise günler sonra ortaya çıktı. Demir'in cinayeti planlı olarak yaptığı düşünülüyor.

Yazar Funda D. (47) ile eski eşi Mustafa Çapar (49) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Funda D., 22 yıl evli kaldığı ve yaklaşık 2 yıl önce boşandığı Mustafa Çapar'ı boğazından bıçakla yaraladı. Yaralı adam olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Funda D.'yi olayda kullandığı bıçakla yakalayarak gözaltına alındı. Funda D., "kasten öldürme" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AYRILIĞI KABULLENEMEDİ

Cinayetin detayları ise günler sonra ortaya çıkmaya başladı. Yazar Funda Demir, eski eşini planlı bir şekilde öldürdü. Sanat yazarı olan, polisiye, cinayet, korku, gerilim ve psikolojik kitapları eleştiren Funda Demir, 21 yıl önce severek evlendiği Mustafa Çapar ile boşanınca ayrılığı kabullenemedi. Dedektfiflere göre Demirer cinayeti planlı bir şekilde yaptı. 

ESKİ EŞİNİ ARAYIP HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Cinayetten 24 saat önce Funda Demir çok hasta olduğunu söyleyerek çocuklarını aradı. Boşandığı eşi Mustafa Çapar çocuklarından gelen telefon üzerine Funda Demir'i önce hastaneye sonra da kendisini evlatlarının yanında iyi hisseder diye Etiler'deki evlerine getirdi. 

HERŞEYİ PLANLADI

Henüz otopsi sonucu çıkmamasına rağmen tecrübeli dedektiflere göre, Funda Demir cinayeti planlamıştı. Eski eşi Mustafa Çapar'ın yiyeceğine veya içeceğine uyku ilacı karıştıran Funda Demir, planını devreye soktu. 

BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Eski eşinin koltukta sızıp kalmasının ardından soğukkanlı bir şekilde boğazını bıçakla keserek öldürdü. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülüp gözaltına alındığında tek kelime etmedi. Sadece, "Bu bir şeref meselesi tek kelime etmek istemiyorum" dedi. 

Eski eşini katleden yazar Funda Demir'in planlı cinayeti: Uyku ilacı karıştırıp boğazını kesti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...