Eski belediye başkanı tabancayla vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Eski belediye başkanı tabancayla vuruldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nin eski Belediye Başkanı 64 yaşındaki Hasan Göztepe, evinin önünde tartıştığı 28 yaşındaki G.A. tarafından tabancayla vuruldu.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, daha önce belde olan ve bir süre önce yapılan düzenleme ile mahalleye dönüştürülen Yeniceköy’de meydana geldi. DYP'den iki dönem belediye başkanlığı yapan işadamı Hasan Göztepe, evinin önüne gelen ve daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan G.A. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, G.A. üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak Hasan Göztepe’yi kolundan ve göğsünden vurup yaraladı. G.A. olay yerinden geldiği araçla kaçtı.
Yaralanan Göztepe, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis kaçan saldırganı arıyor.

Eski belediye başkanı tabancayla vuruldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...