Eşini katleden zanlıdan çıldırtan savunma: Hak ettiler, pişman değilim

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da, annesi ağır yaralayıp eşini öldüren zanlı emniyetteki ifadesinde "Bunu hak ettiler, pişman değilim" dedi. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

26 Kasım'da, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Nurettin Kaya (40) iddiaya göre annesi Fahriye Kaya (54) ve eşi Halime Kaya (44) ile tartıştı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Nurettin Kaya, tabanca kullanarak annesi Fahriye ve eşi Halime'yi başlarından vurdu. Ardından olay yerinden kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında Halime'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti, ağır yaralı Fahriye ise ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli Nurettin Kaya, Mithatpaşa Mahallesi'nde bir parkta suç aleti olan tabanca ile birlikte yakalandı.

"BUNU HAK ETTİLER" 

Emniyetteki ifadesinde Nurettin Kaya, "Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim" şeklinde konuştu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...