'Eşim üşümesin' dedi, sadece 700 liraya mâl etti! Görenler 'biz de yapalım' diyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Eşim üşümesin' dedi, sadece 700 liraya mâl etti! Görenler 'biz de yapalım' diyor

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş'ta yaşayan bir vatandaş, eşinin daha fazla üşümesini istemediği için ilginç bir yönteme başvurdu. 700 liraya mâl edilen ısınma yöntemini görenler "Biz de yapalım" diyor.

Kış kapıya dayandı, havaların soğuması ile birlikte birçok kentte sobalar yanmaya başladı. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki Hacı Ahmet İnce ise eşinin üşümemesi için ilginç bir yönteme başvurdu.

700 LİRAYA MÂL ETTİ, GÖRENLER BEĞENİYOR

Müstakil evinin bir odasına soba kuran İnce, eşinin üşümemesi için boruları zikzak şeklinde dolandırdı. Gören herkesin çok beğendiğini söyleyen İnce, tütme olmadığını da ifade etti.

Havaların soğuduğunu ve yaşlandıkları için soğuklara dayanamadıklarını belirten İnce, "Sobayı kurmadan kendi kafamdan duvarda çizgi çizdim. Gidip 700 liraya soba ve borularını aldım. Bu şekilde kurdum, görenler de beğeniyor" dedi.

MİSAFİRLERİN HOŞUNA GİDİYOR, TÜTME OLMUYOR

"Bir oda var ve odanın tamamı normal ısıda" diyen İnce, "Hanımın ayakları üşüyordu, dayanamıyordu soğuğa. Onun için ben de böyle yaparsam ayakları soba borularına yakın olur düşüncesiyle üşümeyeceğini tahmin ettim ve soba borusunu bu şekilde taktım. Kendisi de 'eline sağlık çok güzel oldu' diyor. Gelen misafirlerin de hoşuna gidiyor, ‘biz de yapalım’ diyenler var. Kömür, odun her şey yanıyor bacada tütme olmuyor" diye konuştu.

'Eşim üşümesin' dedi, sadece 700 liraya mâl etti! Görenler 'biz de yapalım' diyor

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...