Esenyurt’ta ilginç anlar! Kadın yoldan geçenlere saldırdı, görgü tanığı o anları anlattı: 'Özellikle kapalı kadınlara saldırdı'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt’ta yolda gelene geçene geçene saldıran kadın, panik dolu anlara neden oldu. Çocuğu ile yolda yürüyen bir kadını kovalayan şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili konuşan bir görgü tanığı ise "Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı" şeklinde konuştu.

Esenyurt'ta nedeni bilinmeyen bir şekilde bir kadın yoldan gelen geçene saldırdı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşanen olay cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın, bilinmeyen bir nedenle çevreden geçenlere saldırıyor.

Çocuklu bir kadını kovalayan şüpheli, bir başka kadına ise arkadan saldırıyor.

'ÖZELLİKLE KADINLARA SALDIRDI'

Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalleli, polise haber verdi. Şüpheli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı. Görgü şahidi Muhammet Emin Kılıç isimli bir vatandaş, “Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı. Çocuklu ailelere saldırıyordu. Hatta bir çocukta korkudan ağladı. Polisi aradık” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mega13 Eylül 2023 19:21

her zaman ki gibi esenyurt

Sonraki Haber Yükleniyor...