Esenyurt'ta ikinci tekel bayii vakası! Dehşet anları kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yine bir tekel bayisine baskın yapıldı. Silahlı 3 kişi alacak verecek meselesi yüzünden dükkan basıp sahibini yaraladı. Dehşet anlarına ait görüntüler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Esenyurt'ta kamuoyunda infial oluşturan bir olay yaşanmıştı. 4 saldırgan lüks bir ciple geldikleri tekel bayisinde Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen’i (24) öldürüp Yusuf Erzen’i (21) de yaralamıştı. Olay anına ait görüntüler Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Yine Esenyurt'ta benzer bir olay yaşandı, bu defa şans eseri ölen olmadı. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

BASTIKLARI DÜKKANIN SAHİBİNİ VURDULAR

Olay geçen hafta Yenikent Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerindeki bir tekel bayi dükkanında yaşandı. İddiaya göre, içeri giren 3 şahıs iş yeri sahibi Lokman S. ile tartışmaya başladı. Tartışma sebebinin alacak verecek meselesi olduğu öğrenilirken içlerinden biri dükkan sahibini bacağından vurdu. Yaralanan adam bir anda yere yığılırken saldırganlar ise hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı adam sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılırken polis zanlıların peşine düştü. Yapılan çalışmalarda konu ile ilgili 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

DEHŞET ANINA AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Tekel bayide yaşanan dehşet anlarına ilişkin iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde iş yerine gelen şahısların bir süre tartıştığı tartışmanın ardından iş yeri sahibine silahla ateş edildiği görülüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...